Helene

Van jongs af aan wist ik dat ik met kinderen wilde werken. Die droom heb ik gevolgd en na vele jaren als juf werkzaam geweest te zijn op een basisschool in Son heb ik in juli 2021 afscheid genomen om meer ruimte voor mijzelf, mijn familie en mijn praktijk te krijgen. Vrije tijd besteed ik graag met mijn man, onze twee volwassen kinderen en schoonzoon. Wandelen, lezen, zingen en tekenen zijn mijn hobby's. Ook ben ik vrijwilligster bij het Nederlands BijbelGenootschap en de Alpe d'HuZes.


Toen ik in aanraking kwam met energetische therapie werd ik daardoor zo geïnspireerd, dat ik de opleiding voor Energetisch Therapeut ben gaan volgen. Na deze opleiding heb ik ook de opleidingen Medische Basiskennis en Psychosociale Basiskennis afgerond. Omdat ik nog naar verdieping zocht, ben ik verder gaan studeren en in december 2023 heb ik met goed resultaat mijn scriptie over Multiple Sclerose mogen presenteren.


Sinds de start van mijn eigen praktijk voor Energetische Therapie in 2018 werk ik daar met veel plezier met kinderen én volwassenen. Helene betekent 'de stralende, de schitterende'. Ik vind het iedere keer weer bijzonder om mensen met een hulpvraag te mogen helpen om in hun kracht te komen, zodat ze weer kunnen stralen.